Laserterapi:

Hvad kan medicinsk laser behandle?

Medicinsk laserterapi er behandlingsteknikker, der øger ilttilførslen og blodgennemstrømningen, til celler og væv i kroppen, som fremmer helbredelsen af smerter.

De symptomer, der kan behandles med medicinsk laserterapi er: herpes, helvedesild/herpes zoster, ansigtslammelse, nervebetændelse, venøse bensår, liggesår, følsomme tandhalse, smerter/spændinger i ryg, nakke, skuldre og knæ samt visse reumatiske lidelser, idrætsskader bedring af blodcirkulation, bedret sårheling (gælder også sår forårsaget af diabetes), lindring af astma, bronkitis, migræne, hovedpine, immunsystemet kan forstærkes, og miniløft af ansigts- halshud, øget blodcirkulation i hovedbunden, så hårvækst øges gradvist.

 

Hvor stor er chancen for at blive rask?
Ved behandling af sådanne problemer, bliver op til 90% helt raske eller meget bedre, fordelen er at den stor del slipper for, at bruge smertemedicin dagligt.

 

Gør det ondt?
Laserbehandling med MID-laser gør ikke ondt, behandlingen er afslappende og  behagelig, desuden er den helt uden bivirkninger.

Afhængig af skadens art kan det af og til ske, at en smerte kan forøges eller optræde 6-24 timer efter en behandling. Dette skyldes, at det kohærente laserlys sætter helingsprocesser i gang. Specielt ved problemer af kronisk natur kan denne igangsætningssmerte optræde. Den plejer at gå over efter nogle dage, men kan i enkelte tilfælde vare længere.

 

Lipo laser:

Med Lipo laser opnår du fedtsugning uden kirurgisk indgreb og helt uden smerter. Ved hjælp af laserteknologi går Lipo laseren ind og stimulerer frigivelsen af triglycerider fra fedtcellerne.
Laserenergien trænger ind under huden og rammer fedtcellerne, som stimuleres til at frigive vand, fedtsyrer og glycerol. Derefter skrumper de behandlede områders fedtceller.

Lipo laser er en ny slankebehandling, hvor man ligger og slapper af, mens laseren sikkert og uden smerter smelter fedtet af de områder, man ønsker.

Lipo laser-behandling henvender sig til kunder, som er trætte af fedtdepoter på mave, baller, lår, hofter, arme eller hage.

Det er nødvendigt at drikke rigeligt med vand før og efter hver behandling, samt at dyrke motion, eller gå en tur 30 efter behandlingen, da opnås det bedste resultat. Undgå helst ris, pasta og hvidt brød under behandlingen, idet resultatet da vil blive meget bedre. – dette er meget vigtigt!

 

Behandlingen med Lipo laser foregår ved, at vi anbringer laserplader på huden. Der er 12 plader, som kan bruges på én gang. Vi behandler 1-2 områder af gangen, afhængig af områdets størrelse.

Derefter trænger laserstråler gennem huden, netop dybt nok til at nå fedtlaget. Når lyset rammer fedtcellerne, sker der en kæde af begivenheder. Laserstrålen slår hul på fedtcellerne, så vand, glycerol og fedtsyrer bevæger sig ud af fedtcellen og ind under fedtlaget i huden. Fedtcellerne bliver derfor reduceret i størrelse.

Det fedt, Lipo laseren frigiver i kroppen, skylles ud via lymfesystemet.

​Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder, der gerne vil af med det fedt, som træning ikke fjerner.

Resultatet er imponerende, fordi fedtmassen opløses på samme naturlige måde, som når kroppen bruger fedtcellerne til at producere energi.

 

Vigtigt: For at modtage behandlingen, må du ikke være gravid, have navlebrok, pacemaker, eller modtage strålebehandling.

 

Vela Shape

Vela Shape har rigtig god virkning på cellulite/appelsinhud, udglatning af huden, drænage/cirkulering, omstramning af huden og mindskning af strækmærker.

Vi kan behandle: mave, talje, baller og lår